Svet

Region

Ponovo na okupu: Legendarna grupa Abba vraća se na scenu!

Legendarna švedska pop grupa Abba razmišlja o ponovnom okupljanju i povratku na scenu, i to sledeće godine, kako bi obeležili 40-ogodišnjicu početka njihove karijere.

Ponovo na okupu: Legendarna grupa Abba vraća se na scenu!



Pevačica Agneta Faltskog, koja je legendarnu "Abbu" osnovala davne 1972. godine sa gitaristom i tekstopiscem, a kasnije suprugom, Bjorn Ulvaeusom, nemačkim medijima je kazala da svakako postoji mogućnost njihovog ponovnog okupljanja.

"Naravno da je to nešto o čemu razmišljamo", rekla je 63-ogodišnja Aneta i dodala da još uvek nije precizirano kako će njihov povratak na scenu i izgledati.

Ono što se zna jeste to da će se članovi sastava "Abba" ponovo okupiti kako bi obeležili 40-ogodišnjicu hita "Waterloo" koji ih je lansirao u visine svetske slave.

Slavna pevačica je još kazala da to što članovi legendarnog benda neumitno stare jeste ono što otežava njihovo ponovno okupljanje. "Ne mogu da zamislim da na scenu izlazimo sa štakama", našalila se Aneta.

Inače, legendarna "Abba" je svoje slavne dane brojala u periodu od 1972. do 1982. godine. Osim Anete i Bjorna, ovaj čuveni četverac činili su i Beni Anderson i Ani-Fris Lingštad, a osim Hita "Waterloo", inače evrovizijskog pobednika, čuvene su i njihove pesme "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Money, Money, Money", i brojne druge.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Abba

Povezane vesti:


>