Region

Svet

Miloš Bojanić: To nije farma, to je svađaonica! Ne vidim nijednog pobednika!

Miloš Bojanić, pobednik drugog serijala rijaliti šoua "Farma", rekao je da mu "Farma 5" više liči na svađaonicu i da tamo ne vidi nijednog pobednika.

Miloš Bojanić: To nije farma, to je svađaonica! Ne vidim nijednog pobednika!"Ja nemam lepih uspomena sa Farme. Ti si, Divna, imala jednu senku koja te je pratila, ja sam imao tri-četiri senke. Izdržao sam do kraja. Kod mene se probudio neki inat. Ali tamo sad nema farmera, to je svađaonica. Ne vidim nijednog pobednika", rekao je Bojanić u emisiji kod Lee Kiš, u kojoj je, između ostalih, gostovala i Divna Kerleuša.

"Ti si Divna tamo ostala svoja. Ti si bila i ostala Divna i možeš ovde doći uzdignute glave i davati intervjue", pohvalio je pevač učešće Divne Karleuše u rijaliti šouu.

Divna Karleuša je rekla da ona na Farmi nije bila samo Divna nego pre svega majka.

"Ja sam na farmi bila majka. Što se tiče ostanka, mogla sam ja tamo da ostanem šest meseci, ali me je brinuo sneg jer sam zimogrožljiva. A imala sam i senku koja me je neprestano pratila i nervirala", rekla je Divna, aludirajući na Jelenu Golubović s kojom je od prvog dana bila u svađi.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>