Svet

Region

Ambiciozna: Eva Longorija ulazi u politiku! Kandiduje se za gradonačelnicu?!

Posle Arnolda Švarcenegera, Eva Longorija još jedna je predstavnica glumačke branše koja želi da se oproba i u politici, a oko je bacila na funkciju gradonačelnice.

Ambiciozna: Eva Longorija ulazi u politiku! Kandiduje se za gradonačelnicu?!



"Očajna domaćica" Eva Longorija se izgleda zasitila glumačkoga posla, te je svojim ambicijama dala veći zamah. Kako navode američki mediji, zgodna glumica ima nameru da se oproba u politici, i to tako što će se najpre kandidovati za gradonačelnicu San Antonija.

Naime, kako izvor navodi, Longorija će se najpre fokusirati na manje ciljeve, kao što je kandidatura za gradonačelnicu San Antonija. Međutim, njene ambicije se ipak ne završavaju tu, već njen dvogodišnji plan obuhvata i nameru da uđe u Senat!

Takođe, Longorija koja je aktivno učestvovala i u medijskoj kampanji sadašnjeg američkog predsednika Baraka Obame, temeljno se priprema za svoju kandidaturu, te je savete potražila i od Džordž Klunija. "Kluni ju je podučavao kako da se snađe u tom starom odnosu "Vašington protiv Holivuda", pošto Eva zbilja želi da je ljudi, u političkom smislu, shvate ozbiljno", kazao je izvor američkim medijima.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>