Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović zajedno u Novom Sadu: Teretana, nabavka, pa romantična noć! (Video)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović snimljeni su u Novom Sadu, a ekipa "Paparaco lova" se potrudila da isprati šta su radili celog dana.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović zajedno u Novom Sadu: Teretana, nabavka, pa romantična noć! (Video)



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović zajedno vežbaju u teretani! (Foto)
Prvo su bili zajedno u teretani de su vežbali, a onda su seli u Stanijin automobil i odvezli se u prirodu. Zatim su otišli na splav kako bi pored reke popili piće, a svaki trenutak su koristili kako bi se slikali ili razmenjivali nežnosti, pa je Stanija češkala Filipa po glavi, grlila ga, mazila i razmenjivala sa njim nežne poljupce.

Kada su završili sa relaksacijom na splavu, ponovo su seli u automobil i krenuli u nabavku namirnica. Svaki trenutak dok su stajali na semaforu iskoristili su kako bi se ljubili, a iako su prvo svratili u mesaru, ipak su se odlučili za malo zdraviji obrok, pa su posetili tezgu sa voćem i povrćem.

Ekipa "Paparaco lova" zabeležila je i odlazak u video klub gde je Filip vratio filmove od prethodne noći, a kako je i sam voditelj zaključio, pošto Filip nije uzeo filmove za sledeće veče, sigurno su odlučili da zajedničku noć u stanu u Novom Sadu provedu bez televizora i uživaju u svojoj ljubavi.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>