Region

Svet

Nina Morić se razvodi posle samo dva meseca braka?!

Nina Morić je pre samo nekoliko dana na Tviteru objavila nove fotografije s venčanja s Masimilianom Dosijem, ali čini se da je nešto pošlo po zlu...

Nina Morić se razvodi posle samo dva meseca braka?!



Otac Nine Morić poriče silovanje: Moja ćerka je izgovorila gnusne laži!
"Ništa nije zauvek. Doviđenja, moja ljubavi. Volim ga, moja osećanja ostaju ista. Nije me dobro razumeo. Nina će se pobrinuti za sebe”, napisala je Nina Morić na svom profilu na Tviteru.

Nina Morić i Masimiliano Dosi venčali su se pre dva meseca iako joj tada još nije bio službeno gotov razvod od prvog supruga Fabricija Korone. Da li je ovo tek jedan od Nininih ispada ili je reč o definitivnom kraju, pokazaće vreme.

Nina Morić
se letos tajno udala u Kambodži za svog dečka Masimilijana Dosija. Ona iza sebe već ima jedan brak sa Fabricijom Koronom, a iz te turbulentne i medijski propraćene veze ima desetogodišnjeg sina Karlosa Mariju Koronu.

Inače, nedavno je Nina šokirala javnost izjavom na italijanskoj televiziji kako ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Otac je ostao šokiran zbog ovih izjava,a teča manekenke koji je inače i psihijatar, rekao je kako je Nina psihički nestabilna.

Autor: M.P.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>