Region

Svet

Jovana i Danijel Alibabić: Izgubili smo bebu, ali ne gubimo nadu! Želimo bar troje dece!

Nakon što su na Farmi, koja ih je i zbližila, izgubili bebu, bračni par, Jovana i Danijel Alibabić, ne gubi nadu da će imati minimum troje dece. Na to će ipak morati da čekaju, i to najmanje šest meseci, kako im je savetovao doktor.

Jovana i Danijel Alibabić: Izgubili smo bebu, ali ne gubimo nadu! Želimo bar troje dece!



"Gubitak deteta je nešto najstrašnije i najstresnije što nam se dogodilo, a to znaju svi parovi koji su preživeli isto. Međutim, budući da smo mladi i potpuno zdravi, ne sumnjamo da ćemo imati dosta dece. Minimum troje", kaže za "Blic" Danijel, koji se nerado priseća tog događaja i o njemu još teže govori.

"Nama se gubitak deteta desio, baš kao i sama trudnoća - potpuno neplanski. Okolnosti u kojima smo bili, kao i kamere koje su nas snimale 24 sata, nisu nam dozvoljavale da o tome otvoreno govorimo, kao i da iskreno patimo. Nekolicina farmera je znala šta nam se dogodilo, dok je za sve ostale, kao i za gledaoce, Jovana imala cistu na jajniku", priča pevač, dok se njegova supruga sa setom u glasu priseća svega.

"Trpela sam jake bolove. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u bolnicu. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj. Ustanovili su da će moj organizam sam sve uraditi, kao i da ne moram na operaciju. Bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu", priseća se Jovana, i dodaje da ih je upravo taj gubitak zbližio i da su doneli odluku da ostatak života provedu skupa.

Bračni par Alibabić nedavno se vratio sa medenog meseca na Kubi. "Kuba je na nas ostavila poseban utisak. Pamtićemo je po fenomenalnim plažama, ali i po bedi i siromaštvu. Prvih dana nam je zbog toga bilo teško da se opustimo, a posle smo prihvatili da je to tako i prilagodili smo se", kaže Danijel za "Blic"

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>