Region

Svet

Severinin menadžer: O alimentaciji još nije odlučeno, tužićemo Tatjanu Vojtehovski!

Nakon napisa u medijima da je Severina pobesnela zbog odluke suda da alimentacija iznosi 1.000 evra mesečno, oglasio se i pevačicin menadžer koji takve napise oštro demantuje, te najavljuje i tužbu.

Severinin menadžer: O alimentaciji još nije odlučeno, tužićemo Tatjanu Vojtehovski!



Severina besna zbog alimentacije od 1.000 evra, traži novo suđenje i dogovor!
"Severina Vučković nije nezadovoljna odlukama suda u procesu starateljstva nad sinom Aleksandrom koji se vodi pred sudom u Zagrebu", izjavio je menadžer Severine Vučković, Tomislav Petrović, povodom informacije da je hrvatska pevačica besna na advokate i sud zbog alimentacije od 1.000 evra. Petrović je takođe demantovao da Severina traži vansudsku nagodbu i optužio potparola Milana Popovića, Tanju Vojtehovski, da širi neistine i krši tajnost postupka.

"Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala portparol Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski. Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red, pa bi demantovao i te laži. Nije istina da Severina želi postići vansudsku nagodbu", napisao je Severinin menadžer i dodao da je Severina sasvim zadovoljna odlukama suda koje su donete, jer su sve odluke donesene u interesu deteta.

Tomislav Petrović je takođe najavio da će podneti tužbu protiv portparola Milana Popovića Tatjane Vojtehovski, a rekao je i da i dalje stoji iza tvrdnje da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim time taj pasoš izrađen nelegalno i sa lošom namerom.

"I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim time isprava izrađena nelegalno i u lošoj nameri", napisao je Petrović.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: tportal.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>