Region

Svet

Jovana Joksimović pokazala trudnički stomačić!

Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Joksimović (ex Janković) i njen suprug, kantautor Željko Joksimović, prošetali su Beogradom i to nije ništa neobično, međutim, ono što je uočljivo i zanimljivo je trudnički stomak buduće mame.

Jovana Joksimović pokazala trudnički stomačić!Željko i Jovana Joksimović doleteli iz Crne Gore: Ona trudna, a on se žali na mučnine! (Foto)
Željko, kojeg ovih dana možemo gledati u ulozi žirija u X Factoru, i Jovana su nedavno sa javnošću podelili radosne vesti da očekuju prinovu, a sada se lepa voditeljka u javnosti pojavila i sa trudničkim stomakom, koji se nazirao ispod pripijene crne haljine.

Jovana je u četvrtom mesecu trudnoće i prinovu očekuje u martu sledeće godine, a nije bila tajna da je par još odavno priželjkivao bebu, iako za sada ne znaju pol deteta.
Željko Joksimović i Toni Cetinski: Pao dogovor na obali mora! (Foto)
  Nedavno su došli sa produženog vikenda koji su proveli na crnogorskom primorju, gde je Željko nastupao u jednom hotelu, a ujedno iskoristio i priliku da precizira dogovor sa Tonijem Cetinskim oko snimanja zajedničke pesme, o čemu smo već pisali.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>