Zdravlje

Ljubav

VULKAN SILVER STRONG LINE najefikasniji suplement za potenciju (Foto+Video)

Završeno je istraživanje tržišta sa proizvodima za potenciju. Nemačka komisija iz Berlina na čelu sa prof. Dr Diztris Vazeth, potvrdila kliničkim ispitivanje da je VULKAN SILVER STRONG LINE najefikasniji suplement za potenciju.

VULKAN SILVER STRONG LINE najefikasniji suplement za potenciju (Foto+Video)



VULKAN STRONG LINE
je biljni afrodizijak od 4 lekovite biljke koje sadrže: list ginko bilobe, herba origana, list matičnjaka i šišaricu hmelj. Jedna kapsula sadrži 500 mg i mogu se upotrebljavati od 1 do 3 kapsule dnevno neograničeno vreme. VULKAN deluje tokom celog dana jer:

1.       otklanja stres i iscrpljenost organizma
2.       sanira urogenitalnu infekciju
3.       stabilizuje prostatu
4.       jača mikrocirkulaciju u mišićima genitalija
5.       odlaže prevremenu ejakulaciju
6.       deluje  na kvalitet semene tečnosti
7.       nema nus kontraindikacije

Pomaže ženama kod gubitka seksulane volje i otežanog suvog kontakta. Ne smeta pacijentima koji koriste druge lekove.



ANDTHRO PAUZA je bolest savremenog muškarca otkrivena na Američkom Fakultetu za nauku i istraživanje 1986. godine.

Anthropos grčka reč (muškarac) pausis je u prevodu (kraj). Klimaks kod muškarca koji izaziva: nervozu, konstantan umor, slabu erekciju, slabost mišića penisa, svrab, oticanje jednog testisa i učestalo mokrenje.

Izaziva nisku koncentraciju testesterona, a visoku koncentraciju estrogena. Muško nezadovoljstvo koje izaziva kardiovaskularna i psihička oboljenja.



Veroljub Ž. (36) rodom iz Kraljeva, vlasnik građevinske firme u Beču, preopterećen poslovnim obavezama i svakodnevnim stresom, osetio je problem u svom intimnom životu. Pad seksulane volje i snage učinio ga je nemoćnim pred svojom drugom ženom. Pomoć je potražio kod svog seksologa koji ga je usmerio da u svojoj apoteci hrabro kupi tri kutije VULKAN SILVER STRONG LINE biljnog afrodizijaka za potenciju, koji sadrži lekovite biljke koje otklanjaju stres i iscrpljenost organizma, saniraju urogenitalnu infekciju, stabilizuju prostatu, jačaju mikrocirkulaciju i otklanjanju fimozu. Jačaju potenciju i odlažu prevremenu ejakulaciju, time zagarantovano produžavaju odnos do 30 minuta. Vulkan deluje kod oba partnera, ženama jača seksulanu volju, a pomaže i kod suvog i otežanog kontatka. Veroljub je povratio svoje samopouzdanje i pobedio jednu od najtežih životnih prepreka zahvaljujući VULKAN snažnim kapsulama za potenciju, koje postižu sigurne rezultate bez kontraindikacija.

Preporučen je od strane kardiologa, urologa i farmaceuta.

Odobren je od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, analiziran u Zavodu za javno zdravlje u Beogradu, upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije br. 1711-2011.

VULKAN SILVER STRONG LINE proizvod možete kupiti u svim zdravstvenim ustanovama, apotekama Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Proizvođač  je farmaceutska kompanija AVALA PHARM doo iz Beograda. Broj telefona njihovog savetovališta je + 38111 2634 692 ili + 381 65 550 5555, a internet stranica je www.vulkan.eu.com



Pogledajte video.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>