Region

Svet

Željko Joksimović i Toni Cetinski: Pao dogovor na obali mora! (Foto)

Željko Joksimović i Toni Cetinski udružiće svoje glasove u duetskoj pesmi, a dogovori za ovu saradnju kojoj se svi radujemo, pali su na crnogorskom primorju!

Željko Joksimović i Toni Cetinski: Pao dogovor na obali mora! (Foto)



Muzička javnost uskoro će dobiti priliku da uživa u duetu dvojice balkanskih pevačkih veličina - Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog. Dvojicu najtraženijih izvođača u regionu juče je uslikao naš paparaco "Kurira", i to kraj obale Jadranskog mora, u jednom od elitnih restorana u Budvi, dok su ugovarali saradnju i preslušavali melodiju na mobilnom telefonu.

Njih dvojica već dugo planiraju da snime zajedničku kompoziciju, ali zbog obaveza do sada nisu uspeli. Pesma za njihov duet, koja već u samoj najavi budi ogromnu pažnju, radiće se najverovatnije u Željkovom studiju u Beogradu. Komponovaće je Joksimović, koji je ovih dana posvećen snimanju šoua "X faktor".



Želja obojice bila je da se pesma završi pre Tonijevog velikog koncerta u Beogradu, koji nas očekuje 23. novembra u Areni. Međutim, srpski i hrvatski pevač imaju zakazane brojne nastupe u regionu i po svemu sudeći neće stići da realizuju tu ideju do tada, ali do kraja godine - vrlo verovatno.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>