Region

Svet

Viki Miljković sa porodicom u Diznilendu

Ukoliko ste se pitali gde je i šta radi pevačica Viki Miljković koja je poslednju pesmu "Čiki, liki, lajla" izbacila letos, ne brinite. Karijeru je stavila u drugi plan i posvetila se svom šestogodišnjem sinu Andreju.

Viki Miljković sa porodicom u DiznilenduViki i njen suprug Dragan Tašković Taške odveli su svog jedinca u Diznilend, kako bi proslavili njegov šesti rođendan.

Viki Miljković: Andrej me stalno moli da mu rodim brata ili sestru!
"Rođendan smo prvo zvanično proslavili u kućnoj atmosferi u najužem krugu porodice i prijatelja. Po želji Andreja, već sutradan smo se zaputili prema Francuskoj gde smo po drugi put uživali u Diznilendu. I dalje sam u duši jedno veliko dete, pa sam se još jednom vratila u detinjstvo. Taj osećaj bezbrižnosti u tom bajkovitom svetu može samo da prija", rekla je pevačica.
 
Polovinom ove godine Viki je promovisala novi singl "Čiki liki lajla", koji je vrlo brzo našao put do slušalaca. Pevačica koja ima karijeru dugu više od dvadeset godina, uvek se prilagođavala novim trendovima i željama slušalaca, pa je poslednjih godina snimila pesme koje se znatno razlikuju od onih sa početka njene karijere.
 
Viki Miljković nedavno je bila gošća na svadbi Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, gde je otpevala nekoliko pesama.

Autor: B.B.
Izvor/ Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>