Region

Svet

Dunja Ilić: Zbog epilepsije nisam mogla na Farmu, a napustila sam i muziku! (Foto)

Potencijalna učesnica "Farme", bila je i pevačica Dunja Ilić, ali ona se odrekla seoskog života zbog bolesti, preciznije epilepsije, s kojom se bori godinama.

Dunja Ilić: Zbog epilepsije nisam mogla na Farmu, a napustila sam i muziku! (Foto)



Ona je otkrila da je veoma strahovala od onoga što se nedavno desilo Igoru Stavroviću, od napada koji je mogao da ga košta života.

"Zaista je trebalo da uđem u ovogodišnju "Farmu" i produkcija je u potpunosti bila upoznata s tim da ja imam epilepsiju. Međutim, problem je nastao onda kada nismo mogli da se dogovorimo, da li bi meni lekovi mogli da budu na vreme dostavljeni u Lisović. A ja sam se veoma plašila da se i meni ne desi ono što se dogodilo Igoru. Nisam upućena baš u detlje njegovog slučaja, ali ja sam se stvarno plašila od toga da će stres i nemogućnost da se naspavam dovesti do toga da ponovo doživim epileptični napad", kaže Dunja otkrivajući kako je imala prvi napad.


Foto: Facebook

"Prvi napad imala sam pre tri godine, kojeg je moj dečko opisao kao nesvesticu s nekoliko trzaja, što je verovatno bil posledica mog tadašnjeg načina života. Eksperimentisanja s medikamentima i alkoholom, ali i posledica nespavanja, neredovne ishrane i stresa. Prvi put lekari su to zaveli kao krizu svesti, a kada sam nastavila po starom napad se ponovio", ne krije Dunja Ilić.

Ona je ispričala da je kod ponovljenog napada epilepsije, koji ju je zadesio kod kuće povredila bradu (tri kopče), te da je posle toga u bolničkom kartonu bila zavedena kao epileptičar. Prepisani su joj lekovi i kako ona ističe uprkos izlascima i stresu od tada nije imala nijedan napad.

Takođe zbog problema s alkoholom prestala je da se bavi muzikom.

"Imala sam problem s alkoholom i to sam rešila. Do toga me je doveo neuredan život, kao i različite situcije koje sam imala baveći se muzikom. I kada sam shvatila da estradna scena nije dobra po mene-povukla sam se. Možda se jednog dana promeni muzička klima i ja se vratim svom omiljenom hobiju, pevanju", ispričala je Dunja Ilić otrkivajući da će se u budućnosti baviti prodajom nameštaja.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>