Region

Svet

Region

Plaćenici stigli u domaće bioskope

„Plaćenici“ stigli u srpske bioskope: iz vazduha, sa krova i džipovima, na Ušće. Padobranci, bodi-bilderi i friklajmberi izveli su do sada neviđeni performans na prepunom platou  ispred  šoping centra „Ušće“ povodom domaće  premijere filma „Plaćenici“, u multipleksu „Kolosej“.

Plaćenici stigli u domaće bioskope



Placenici

Padobranci  kluba „Fenix“ iz aviona, bodi-bilderi iz kluba „Muscle Planet“  terenskim vozilima, a momci iz Speleološkog kluba  Beograd stigli su spustivši se sa zgrade tržnog centra „Ušće“, i uz aplauze i povike oduševljenja  uneli su zastavu Plaćenika u multipleks „Kolosej“, obeleživši  tako početak prikazivanja ovog akcionog holivudskog hita koji dominira blagajnama američkih i svetskih bioskopa.

Placenici

„Plaćenici“ su prvi put posle 17 godina doneli Silvesteru Staloneu - reditelju, koscenaristi i glavnom junaku filma - najveću gledanost dva vikenda zaredom u američkim bioskopima. U filmu koji je svojevsrni omaž akcionim blokbasterima 80-tih i 90-tih godina okupljena je zadivljujuća ekipa akcionih junaka: Džejson Stejtam, Džet Li, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Teri Kruz, Rendi Kotur, Stiv Ostin, a prvi put na filmu, u zajedničkoj sceni, pojavljuju se Brus Vilis, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone.

Nakon premijere u „Koloseju“ „Plaćenici“ će se od 26. avgusta naći i na repertoaru  bioskopa Doma sindikata, „Ster“, „Roda“.

Placenici

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>