Svet

Region

Provokacija: Rijana opet pokazala guzu! (Foto)

Pevačica Rijana poznata je po tome da voli da pozira u svakom trenutku, te da slike kači po društvenim mrežama. Najnovije pokazuju popularnu RiRi u bikiniju, i to u vrlo izazovnim pozama.

Provokacija: Rijana opet pokazala guzu! (Foto)



Obožavaoci tamnopute pevačice imaju čemu da se raduju. Naime, Rijana, koja se nalazi na svojoj svetskoj turneji Diamonds, svakodnevno kači fotografije iz različitih delova zemaljske kugle. I nisu predeli ti koji su egzotični, već upravo lepotica sa Barbadosa, koja provokativnim pozama žari i pali društvenim mrežama.



Poslednje u nizu jesu pevačicine fotografije iz Grčke, gde je RiRi iskoristila sunčano vreme, te pozirala u crnom bikiniju pored bazena. Na jednoj fotografiji izvrnula se naopačke: oslanjajući se rukama na pod, noge je podigla na metalne držače pored bazena, te je Rijanina izazovna guza iskočila u prvi plan budeći grešne misli većini muškaraca.

Na drugoj fotografiji, pevačica je u drugačijoj pozi, ali provokacija ne izostaje. Leži u bikiniju u izazovnoj pozi, dok joj je u ustima, kako se pretpostavlja, džoint!



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>