Region

Svet

Region

Nikola Kojo vodi Šou za sva vremena na RTS-u

Glumac Nikola Kojo naći će se u ulozi voditelja novog muzičkog spektakla "Šou za sva vremena", koji će se od decembra emitovati na RTS.

Nikola Kojo vodi Šou za sva vremena na RTS-u



Emisija će se iz zabavnog ugla osvrnuti na našu "bolju prošlost", rekla je za Blic producent "Adrenalina" Svetlana Drinjaković. Prisetićemo se i nekih popularnih kvizova, a biće tu i nezaobilazna igra - karaoke.

"Šou će se sastojati od dokumentarnih segmenata i igranih delova. Sve će biti začinjeno dobrom zabavom, ali će imati takmičarski karakter pošto će se četvoro poznatih gostiju nadmetati između sebe. U svakoj emisiji gostovaće i po jedna muzička zvezda koja će otpevati svoj hit", priča Svetlana.

Glumcu Nikoli Koji društvo će praviti voditeljka sa kojom je producentska kuća još u pregovorima. Šou će trajati 90 minuta i biće emitovan jednom nedeljno. Za sada je zamišljeno da prvi ciklus ima dvanaest epizoda.
 
Pripreme za "Šou za sva vremena" su u toku i, kako saznajemo, u toku je izrada velelepne scenografije.

"Ovaj muzički šou će isključivo obrađivati teme iz epohe. Svaka epizoda će tematski biti posvećena određenoj godini. Emitovaćemo vesti iz tog perioda, podsetićemo gledaoce na zanimljive događaje, pesme. I kostimi će biti u duhu tog vremena. Počinjemo sa 1978.", otkriva Svetlana Drinjaković.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>