Region

Svet

Jovana i Danijel Alibabić na Kubi: Ne pravimo bebu, ali ako se desi - dobrodošla je! (Foto)

Bivši farmeri, koji su svoju vezu započetu u rijalitiju nedavno krunisali brakom, Jovana i Danijel Alibabić, svoj medeni mesec provode na osunčanoj egzotičnoj Kubi.

Jovana i Danijel Alibabić na Kubi: Ne pravimo bebu, ali ako se desi - dobrodošla je! (Foto)"Ne pravimo bebu na Kubi, ali ako se desi, naravno da je dobrodošla", kroz smeh kaže za "Blic" Jovana.

Jovana i Danijel ne kriju da uživaju i u izolaciji od gužve i ljudi. "Prija nam ova izolacija od gužve, ljudi... Od Farme, gde smo bili pod budnim okom kamera 24 sata, pa sve do svadbe koju smo nedavno organizovali, nismo bili sami ni na trenutak. Ovaj medeni mesec ćemo pamtiti najviše po tome", kaže Jovana dok Danijel dobacuje da uživaju jedno u drugom, da su jako srećni i zaljubljeni i da žele da zauvek bude tako.Crnogorskog pevača po povratku sa medenog meseca čeka preseljenje u srpsku prestonicu.

"Našli smo stan u Beogradu, ali se još uvek nismo preselili. To ćemo učiniti čim se vratimo, pa da se onda bacimo na posao, ali i na proširenje porodice Alibabić", rekao je uz smeh Danijel.

Mladenci će na Kubi provesti 15 dana, nakon čega će svoj život nastaviti u Beogradu.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>