Region

Svet

Premijera: Niggor promovisao novi spot Serotonin, pogledajte kako izgleda! (Foto+Video)

Crnogorski muzičar Igor Lazić Niggor predstavio je sinoć novi video spot "Serotonin" ekranizovan na ulicama Majamija i Sombora, uz podršku brojnih kolega i prijatelja. Spot je premijerno pušten u kafe-klubu "Chopper".

Premijera: Niggor promovisao novi spot Serotonin, pogledajte kako izgleda! (Foto+Video)



Niggor je konačno predstavio dugoočekivani spot za singl "Serotonin", koji je objavio posle 11 godina muzičke apstinencije. U pitanju je duhoviti video-kolaž koji prikazuje poznatog crnogorskog muzičara u više komičnih likova, koji ide iz jedne u drugu ekstremnu situaciju.

Osim vrsne glume, Niggor se kroz "Seratonin" dokazao i kao iznenađujuće uspešan kaskader - što nijednog gledaoca i poklonika ovog žanra neće ostaviti ravnodušnim.

Inače, spot za ovu numeru je produciran na ulicama Majamija i Sombora od strane kuće "Visual Infinity", u režiji Aleksandra Kerekeša.



Niggora su na promociji podržale brojne kolege i prijatelji, kao što su Vlado Georgiev, Tijana Dapčević, Bojan Marović, Aleksandar Sale Jovanović, Marko Đurovski, Nenad Knežević Knez, Katarina Lazarević i mnogi drugi.

Pogledajte foto-galeriju sa promocije novog spota Igora Lazića Niggora.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>