Region

Svet

Halid Bešlić snima englesku verziju svoje hit pesme U meni jesen je!

Pevač Halid Bešlić odlučio je da pesmu "U meni jesen je", koja je osvojila srca mnogih ljudi, snimi i na engleskom jeziku!

Halid Bešlić snima englesku verziju svoje hit pesme U meni jesen je!"Ta ideja postoji odavno, a sada smo krenuli u realizaciju. Sve ćemo raditi u studiju u Nemačkoj kod Džeme Novakovića, koji potpisuje aranžman za prvu verziju pesme "U meni jesen je" za koju je tekst i muziku uradio Zoran Kesić", rekao je Bešlić.

Kako kaže, prezadovoljan je uspehom poslednjeg albuma "Romanija", što potvrđuju i posete na svim koncertima koje je održao u posljednjih pola godine.

"Publika sa mnom horski peva sve pesme. U Hrvatskoj me je iznenadilo kada je cela dvorana pevala "Lavandu", a isti slučaj je bio sa "Romanijom" u Kaunasu. Album je raznolik, tako da svako za sebe može naći nešto što mu odgovara. Zbog toga ću za sve kompozicije snimiti spotove",  kaže Bešlić.

Halid ima mnogo ponuda za novogodišnji nastup, ali još nije dao pozitivan odgovor ni na jednu od njih.

"Prošle godine za najluđu noć sam nastupao u Budvi. Imao sam opet poziva iz ovog grada, ali još nisam ništa odlučio", kaže Halid.

Autor: T.I.
Izvor: Dnevni Avaz
Foto: beoclick.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>