Region

Svet

Incognito u subotu nastupaju u Beogradu

Predvodnici acid jazz scene, grupa "Incognito", nastupiće u Domu sindikata u subotu, 19. oktobra, od 20.30 časova, u organizaciji koncertne agencije "My Way".

Incognito u subotu nastupaju u BeograduUlaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara, a na dan koncerta biće dostupne samo na blagajni Doma sindikata.

Na koncertu u Beogradu ovaj britanski sastav promovisaće najnoviji album "Surreal", na kome većinu pesama izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama. Beogradsku publiku očekuje odličan provod, a na bini će se pojaviti 11 članova benda, zajedno sa pevačicama Kejti Hektor i Vanesom Hejns.

Set listu čini preko 15 pesama, među kojima su i legendarni hitovi: "Don't You Worry 'bout a Thing", "Always There", "Still a Friend Of Mine", "Positivity" i mnogi drugi.

"Incognito" su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka. Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova. Uspon  benda "Incognito" počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću "Talkin’Loud" objavili hit singl "Always there", a zatim i album "Inside life", a internacionalnu slavu donosi im naredni album "Tribes, Vibes & Scribes" sa obradom pesme Stivija Vondera "Don't You Worry 'Bout a Thing". Na taj način "Incognito" postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>