Svet

Region

Madoni zabranjen ulazak u bioskope zbog nepristojnog ponašanja! (Foto)

Kontroverzna pop zvezda Madona poznata je po tome da baš i ne mari mnogo za pravila. Ovog puta, stigla ju je kazna: zabranjen joj je ulazak u bioskope!

Madoni zabranjen ulazak u bioskope zbog nepristojnog ponašanja! (Foto)Nakon što je slanjem SMS poruka ometala publiku tokom projekcije filma "Dvanaest godina ropstva" proteklog vikenda u Njujorku, uprava bioskopskog lanca "Alamo Drafthouse" odlučila je da zabrani Madoni pristup svim svojim dvoranama.

Kako su preneli brojni mediji, Madona je tokom projekcije novog filma Stiva Mekvina slala poruke sa svog Blekberi telefona, a kada ju je jedna od žena koje su sedele iza nje zamolila da prestane, ona se okrenula i odbrusila: "To je zbog posla, robovlasnice!"


Foto: WheirPhotos/SplashNews

Vest su ubrzo preneli svi mediji, što nimalo nije obradovalo vlasnike pomenutog bioskopskog lanca. Naime, ti bioskopi poznati su po striktnoj politici ponašanja, koja je usvojena kako bi se pravim ljubiteljima filmova obezbedili najbolji uslovi za uživanje u sedmoj umetnosti.

"Dok se ne izvini svim ljubiteljima filma, Madoni nije dozvoljeno prisustvo u našim bioskopima", kazao je putem svog Tviter naloga Tim Lig, jedan od osnivača bioskopskog lanca.

On je potom za "Entertainment Weekly" objasnio da je prvenstveno samo želeo da skrene pažnju na nepristojno ponašanje u bioskopima i pravila koja važe za sve. Nakon što je priča dobila ozbiljniji ton, on je dodao da će usvojiti i zvaničnu zabranu kako bi svima stavili do znanja da se na šale.

"Ozbiljan sam, mada iskreno, ne mislim da će to naročito uticati na njen život", kazao je Lig.

Inače, film "Dvanaest godina ropstva" premijerno je prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Torontu u septembru. Osim osvajanja Nagrade publike, film je pokupio i brojne pozitivne kritike, a mnogi su ga proglasili i jednim od favorita za predstojeću dodelu Oskara.

Radnja filma zasnovana je biografiji Solomona Nortapa koji je, uprkos tome što je bio slobodan Afroamerikanac, sredinom XIX veka bio kidnapovan i odveden u roblje.

Autor: T.I.
Izvor: b92
Foto: theguardian.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>