Region

Svet

Region

Katarina Radivojević raskinula sa dečkom: Previše temperamentna i teška u vezi?

Katarina Radivojević nedavno je okončala tromesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Prema izjavama odlično obaveštenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lepom glumicom.

Katarina Radivojević raskinula sa dečkom: Previše temperamentna i teška u vezi?"Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška", kaže sagovornik "Kurira", koji je dobro poznaje, i dodaje: "Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije hteo da pređe. S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vreme živeo i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u proceni".

Bila je veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu, a pre samo dva meseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe.

"Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku", izjavila je nedavno Katarina.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>