Svet

Region

Dirljivo: Robi Vilijams zaplače svaki put kad spomene svoju ćerkicu Tedi

Britanski pevač Robi Vilijams, kojeg su godinama pratile priče o preteranom konzumiranju alkohola i droge, pre godinu dana postao je tata po prvi put i, kako kaže, to ga je promenilo iz korena.

Dirljivo: Robi Vilijams zaplače svaki put kad spomene svoju ćerkicu Tedi"Svaki put kad otvorim usta, pevam o Teodori Rouz. Svima ću dosaditi, ali nije me briga", kaže Robi Vilijams, kojem je jednogodišnja ćerka, otkad se rodila, jedina inspiracija.

Bivši član benda "Take That" zajecao je dok je nastupao na radiju BBC svaki put kad je govorio o ćerki. Priznao je da više ne može kontrolisati emocije i da mu je ona sve u životu.

"Bio sam u strahu da neću biti savršen otac. Godinama sam mislio samo na sebe. Nisam trebao ni prstom pomaknuti jer su mi svi ugađali. Navikao sam na sebičnost, ali nasreću, to se promenilo jer sad imam ženu i dete", rekao je Robi, koji je godinama konzumirao kokain.

Nada se da će njegova Tedi imati koristi od njegovih loših iskustava, te da će izbegavati drogu. Britanski pevač će uskoro izdati novi album, “Swings Both Ways“.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>