Region

Svet

Nikolina Ristović: Suprug Vidoje me pazi kao kraljicu, ne da mi da radim po kući!

Nikolina Ristović, do nedavno Pišek, koja tek što je uplovila u bračne vode sa Vidojem, otkriva da je suprug pazi kao kraljicu i da joj brani samo jednu stvar - da obavlja kućne poslove.

Nikolina Ristović: Suprug Vidoje me pazi kao kraljicu, ne da mi da radim po kući!



Koliko god se neki ljudi grozili ludog kamena, Nikolina Ristović, još friška mlada, uživa sa svojom jačom polovinom Vidojem Ristićem. "Brak je divna stvar, ne razumem zašto neki misle da je to bauk", kaže sa osmehom Nikolina.

Voditeljka kaže da je tek sada ispunjena i ubeđena je da će joj uz supruga uvek biti tako. "Znam da su prvi dani braka najslađi, ali osećam da će meni tako biti uvek, slatko kao med. Mi smo još kao na medenom mesecu", osmehuje se Nikolina.

Ipak kaže da se često dogodi da zbog brojnih obaveza ne vidi supruga nekoliko dana. "Živimo vrlo aktivnim životima, pa se uželimo jedno drugog, a to je sjajan recept za sreću", savetuje Nikolina.

Ona kaže da se u vezi osećala kao princeza, ali sada je kraljica. "Suprug mi ne dozvoljava da poslujem po kući, a i zašto bi? Samo sam njemu posvećena i tako i treba da bude. To mi je uzvraćeno na mnogo načina", otkriva voditeljka.

Kaže da je važno i to da za supruga uvek bude doterana i sređena. Međutim, o tome ko vodi glavnu reč u braku, Nikolina kaže da to još nisu rešili. "Još niko nema primat, ali oboje smo jake ličnosti. Svaki problem smo do sada rešili uz dogovor", završava Nikolina, uz opasku devojkama da “ne beže od udaje”.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>