Region

Svet

Goga Sekulić pobedila na sudu: Svekrva mora da joj vrati stan!

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da Goga Sekulić ponovo dobije ključeve od stana u Sarajevskoj ulici u Beogradu, u kojem je živela s pokojnim suprugom Igorom Ramovićem.

Goga Sekulić pobedila na sudu: Svekrva mora da joj vrati stan!Pre mesec i po dana njena svekrva Zorica Terzin zamenila je bravu na vratima, pa je Sekulićka bila primorana na to da je tuži kako bi mogla da uzme lične stvari koje su tamo ostale.

"Tokom jučerašnjeg dana Zorica je Gogi trebalo da preda novi ključ ili da vrati staru bravu od koje Sekulićka ima ključeve", kaže naš dobro obavešten izvor.

Do zaključenja ovog broja poznata pevačica ipak nije ostvarila svoje pravo koje joj je sud garantovao. "Nikad se ne povlačim, a posebno ne kad je pravda u pitanju. Zorica Terzin i njen advokat Vlado B. Kilibarda odbijaju da prime papir iz suda, pa će na oglasnoj tabli biti sve izloženo i sud će mi do kraja dana vratiti ključeve", rekla je juče Goga za "Kurir" i dodala: "Nastaviću u miru da žalim za suprugom, a sud će raditi svoj posao".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>