Region

Svet

Gogu Sekulić prevario i advokat!

Goga Sekulić po svim izgledima prolazi kroz veoma težak period. Posle smrti supruga Igora Ramovića i suđenja sa svekrvom oko nasledstva stana, a potom i odustajanja od spora zbog finansijske situacije, Gogu je navodno prevario i njen advokat.

Gogu Sekulić prevario i advokat!Pevačici je utehu u ovoj nemiloj situaciji pružio advokat Branimir Gugl, koji joj je obećao da će na sudu povratiti ono što je izgubila. Međutim, advokat ju je prevario, jer on uopšte nema dozvolu za rad.

Goga Sekulić odustala od suđenja sa svekrvom, nema para!
"Branimir Gugl nije advokat! On je 2009. godine izbrisan iz našeg registra i tada je izgubio licencu za rad. Nema prava da obavlja funkciju advokata niti da se tako predstavlja", rekli su iz Advokatske komore Srbije. 

I sa druge strane, u Advokatskoj komori Beograda potvrđena je ista informacija, a na pitanje kako čovek koji nije advokat radi kao advokat, rekli su nam: "Ne znamo šta da vam kažemo. To nije pitanje za nas, već za sud".

Inače, Gugl je do sada već dva puta hapšen zbog sumnje da je prevario i oštetio klijente, a na listi je i poreskih dužnika. Država od njega potražuje čak 11 miliona dinara.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>