Style

Ljubav

Lažljiva poza zbog koje i Hajdi Klum ima celulit (Foto)

Kada se pojavljuju u najgledanijim televizijskim formatima, sve glumice, pevačice, manekenke i ostale šou-biz dame trude se da ostave najbolji mogući utisak, a oružje koje koriste su često uske, kratke, dekoltirane haljinice.

Lažljiva poza zbog koje i Hajdi Klum ima celulit (Foto)



Međutim, ono što često može da pokvari utisak jeste poza koja stvara celulit i tamo gde ga nema. Jasno je da telo Hajdi Klum svaka žena može samo poželeti, isto se može reći i za Sandru Bulok, Hale Beri ili Dženifer Lopez, njihove noge lako će izneti bilo koju odevnu kombinaciju, ali će u ovoj "kritičnoj" pozi otkriti celulit.



Hajdi Klum nedavno je gostovala u jednom od najgledanijih američkih formata, emisiji "Late night with Jimmy Fallon" i svakako je želela sebe da prikaže na najbolji mogući način.



Ono što bi svaka žena na njenom mestu istakla jesu savršene noge, pa je Hajdi obukla usku, crnu, dekoltiranu, kožnu haljinu, ali je noseći ovu kombinaciju sela u nedozvoljenu zonu, odnosno sela tako da se na njenim butinama stvorio celulit koji ona zasigurno nema.



Ista situacija dogodila se i drugim poznatim damama, među kojima su Sandra Bulok, Hale Beri, Dženifer Lopez, Kejt Hadson i mnoge druge koje se svrstavaju među najzgodnije žene sveta.



Autor: M.P.
Foto: AFP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>