Region

Svet

Goga Sekulić odustala od suđenja sa svekrvom, nema para!

Pevačica Goga Sekulić odustaje od sudskog spora sa svekrvom, majkom pokojnog supruga Igora Ramovića. Razlog odustajanja nisu oproštaj ili pomirenje, već - finansije.

Goga Sekulić odustala od suđenja sa svekrvom, nema para!



"Goga više ne može da podnese sudske i troškove advokatske kancelarije advokata Branimira Gugla, pa je rešila da od svega digne ruke. Kako se svako ročište, odlazak u Sud i troškovi advokata svakoga dana gomilaju, a pevačica od smrti svoga supruga nigde nije nastupala, morala je da odustane od svega", rekao je za "Blic" izvor blizak advokatskoj kancelariji koja zastupa pevačicu.

Goga Sekulić posle tri meseca ponovo na Fejsbuku
Ipak, Goga nije želela da o ovoj temi govori za novine, ali je istakla da je sve i dalje na sudu.

"Već duže vreme ne dajem izjave za medije, pa neću to učiniti ni ovoga puta. Sve je i dalje na sudu, a advokat radi svoj posao", rekla nam je kratko pevačica.

Podsećanja radi, Sekulićeva je nakon smrti svoga supruga Igora Ramovića podnela niz tužbi protiv Igorove majke Zorice Terzin. Prva tužba se odnosi na promenu brave u stanu u kojem je pevačica živela sa pokojnim suprugom, zatim na krađu venčanih burmi i svadbenih poklona, te potraživanje novčanih sredstava koje je pevačica pozajmila za lečenje supruga, a u iznosu 25 000 evra. Tu je takođe i ostavinska rasprava, jer je Goga Igorova udovica.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>