Region

Svet

Branko Kockica sa mališanima na Dečijem sajmu (Foto)

Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog Campina Puddis Dečijeg sajma, koji će biti održan od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3.

Branko Kockica sa mališanima na Dečijem sajmu (Foto)



Uz besplatan ulaz za sve posetioce, organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu i za decu i za roditelje.

Prvi put na sajmu, mališani će se družiti sa Brankom Kockicom i njegovim Tatatatircima, kao i sa glumcima iz pozorištanceta "Puž". Uživaće u pesmi i igri na bini, neprekidnim aktivnostima na sportskom terenu, a očekuju ih i razna iznenađenja poput nagradnih igara kojima se oni najviše raduju, ogromne igraonice od 150 m2, druženja sa njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.



Specijalan program pripremaju i Svibor savez Srbije, koji će deci pokazati viteška umeća, zatim Saobraćajna policija koja će ih naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, Žandermerija sa kojom svake godine prolaze posebnu obuku, a i ovoga puta na sajmu moći će i da se druže i vežbaju zajedno sa ljudima iz Saveza za školski sport.



Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Pored generalnog sponzora CAMPINE PUDDIS, sponzori manifestacije su: Frikom, Becutan i Pavlogal, dok su Dečiji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>