Region

Svet

Zuzi Zu: Žao mi je što sam bila gruba prema Džidži!

Pevačica iz Bosne i Hercegovine zadržala se na imanju u Lisoviću pet nedelja. Ona je izbačena iz rijalitija i pored toga što je pobedila u testu znanja. Publika je najmanje glasala za nju, a ona smatra da je najveći krivac njena povučenost.

Zuzi Zu: Žao mi je što sam bila gruba prema Džidži!



"Svesna sam da sam bila povučena, ali imam početak angine pektoris i zbog toga sam morala da budem mirna. To sam saznala na pregledu za rijaliti pred sam ulazak i bila sam šokirana", izjavila je pevačica po dolasku u Pinkov studio u Šimanovcima.

Nekadašnja pevačica grupe Mirzino jato istakla je da je i privatno stalno nasmejana. "Moj osmeh je moj odbrambeni mehanizam", rekla je Zuzi, koja je i magistar ekonomije, što s ponosom ističe.

Ona je rekla da na početku nije bila svesna da je u rijalitiju. "Bubica mi nije ni bila napred, nego na leđima. Nisam ni razmišljala o tome da san u rijalitiju. Učestvovala sam u Farmi koliko je trebalo. Prilično sam miran tip i ne volim svađu i viku", rekla je Zuzi.

Jedino zbog čega se kaje jeste to što je posle predstave bila gruba prema Džidži. "Posle predstave nisam imala gde da se presvučem, pa sam to uradila pred kamerom. Džidža je došla i tražila mi crvenu periku, a ja sam joj odbrusila. Jedino mi je krivo zbog toga jer sam bila veoma nervozna. Na Farmi mi je bilo lepo jer volim prirodu i životinje", završila je Zu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>