Style

Ljubav

Nina Badrić i Severina poput Džej Lo i Bijonse: Lukavi trik za savršene noge (Foto)

Svetske zvezde Dženifer Lopez i Bijonse često imaju zahtevne koreografije i dok su na bini moraju svašta da rade, a kako bi njihove noge tokom svih tih teških pokreta i dalje izgledale savršeno imaju mali trik - mrežaste čarape boje kože.

Nina Badrić i Severina poput Džej Lo i Bijonse: Lukavi trik za savršene noge (Foto)



Sigurno do sada niste previše obraćali pažnju na ovaj detalj, iako je Bijonse tokom cele turneje koju je započela u aprilu nosila kostim koji pored trikoa uključuje i mrežaste čarape.


Foto: i.am.beyonce.com

Dženifer Lopez održala koncert u Londonu: Savršena figura i neverovatna energija! (Foto+Video)
Dženifer Lopez takođe je primenila isti ovaj trik, a ispod ovih čarapa koje sakrivaju nedostatke uspela je da sakrije čak i štitnike za kolena koje je nosila zbog preteške koreografije.

Na poslednjih nekoliko pojavljivanja kao i u spotu sa Pit Bulom uglavnom je bila u ovoj kombinaciji koja je isticala njene bokove.


Foto: Pixsell

Ovaj stil svetskih zvezda prisvojila je i popularna hrvatska pevačica Nina Badrić pa se i ona pohvalila savršenim nogama noseći suknju i ono o čemu sve vreme pričamo - mrežaste čarape boje kože. Čarape se primećuju tek kada se zagledate, pa definitivno "rade svoj posao".


Foto: Pixsell

Severina ili Kloi Kardašijan: Kojoj bolje stoji haljina? (Foto)
Ni Severina ne zaostaje za svetskim zvezdama, pa sem što nosi iste cipele kao Džulija Roberts, istu haljinu kao Kloi Kardašijan, nosi i mrežaste čarape koje njene noge čine savršenim, a upravo su one deo tela koji je ove godine najviše komentarisan kada je ova popularna pevačica u pitanju.


Foto: Luka Pilipović

Do sada su u modi bile sjajne hulahopke koje su "imitirale" boju kože, ali su retko kada bile slične ili iste kao originalna boja, a često su i previše sjajne. Međutim, mrežaste čarape boje kože odaju savršen utisak gole noge bez mane. Naime, uloga ovih čarapa jeste da prikriju sve nedostatke kao što su kapilari, crvenilo, celulit i sve ostalo što bi moglo da pokvari utisak savršenih bedara. Pritom se ove čarape ne ističu kao nešto što privlači pažnju, već su potpuno neupadljive, praktične i gotovo neophodne.

Autor: M.P.
Foto naslovna: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>