Region

Svet

Srećni u ljubavi: Stanija i Filip slave šest meseci veze! (Foto)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović danas proslavjaju pola godine zabavljanja. Svoju vezu počeli su pre tačno šest meseci, a njihova ljubav svakog dana sve više jača.

Srećni u ljubavi: Stanija i Filip slave šest meseci veze! (Foto)



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Ovo je njihova ljubavna priča! (Foto+Video)
Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović prvi put su se poljubili na imanju u Lisoviću, uprkos brojnim pokušajima da ih rastave njih dvoje ostali su jaki do samog kraja i vezu nastavili i po izlasku iz rijalitija.

Od trenutka kada su stupili u vezu pa do danas prošlo je šest meseci, a njihova popularnost nije ništa manja niti je njihova ljubav slabija. Iako su razdvojeni jer je Stanija trenutno u Americi, zaljubljeni Filip i Stanija obeležili su pola godine veze na Tviteru zajedno sa svojim vernim fanovima - Stanfilima.


Filip je svoju devojku počeo da zove žabica, što su svi primetili, pa su Staniji na kućnu adresu u Srbiji stigle igrače, plišane žabice, na kojima se starleta zahvalila putem društvenih mreža.


Foto: Story

"Hvala svima na prelepim čestitkama povodom naših pola godine zabavljanja... hvala na beskrajnoj podršci tokom našeg boravka na Farmi i što ste prepoznali pravu ljubav i emociju i dalje ste uz nas. Hvala svim pozivima, poklonima i plišanim žabicama koje su stigle kod moje mame na kućnu adresu. hvala svim ljudima koji su nam pomogli i izašli u susret... Bez obzira na sve prepreke, novinske natpise, zlobu pojedinih ljudi... Mi smo jači nego ikad! Hvala na ljubavi i podršci koju osećamo i dobijamo svaki dan od vas", napisala je Starleta.

Za šest meseci od kada su počeli da se zabavljaju Stanija i Filip pokazali su se kao skladan par koji se zaista voli, a već sada nemoguće je zamisliti jedno bez drugog. Dokaz za to su brojni fanovi koji su još uvek fascinirani ljubavu ovog para, a mi se ovom prilikom pridružujemo čestitkama!

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>