Svet

Region

Sandra Bulok i Džordž Kluni na crvenom tepihu u Njujorku (Foto+Video)

Film "Gravitacija" 3D juče je premijerno prikazan i u Njujorku, a na premijeri su se naravno pojavili i glavni glumci ovog uzbudljivog i avanturističkog ostvarenja, Sandra Bulok i Džordž Kluni.

Sandra Bulok i Džordž Kluni na crvenom tepihu u Njujorku (Foto+Video)



Sandra i dalje prkosi godinama i svaki put izgleda sve bolje, a i ovog puta zablistala je na crvenom tepihu u jednostavnoj beloj haljinici iznad kolena i za nju karakterističnom frizurom, odnosno puštenom ravnom kosom.



Holivudski zavodnik Džordž Kluni takođe je privukao brojne poglede prisutnih dama, a iako je raskinuo sa Stejsi Kibler, već se spekuliše da je u vezi sa Monikom Jakišić koja je pre nekoliko dana prespavala u njegovoj vili.

Oskarovka Sandra Bulok kaže da joj je drago što je učestvovala u jednom ovakvom ostvarenju, jer takav film niko do sada nije uradio. "Mislim da je on u ovom slučaju napravio divnu priču koja je puna uzbuđenja", rekla je glumica misleći na Alfonsa Kuarona.



Sandra dodaje kako je poslednje što ljudi žele da vide pred kamerama usamljeno i depresivno biće, odgovarajući na pitanje da li joj je s obzirom na njen vedar duh bilo teško da tumači ovu ulogu.



Glumica kaže da su ona i Džordž Kluni koristili svaku priliku za ismevanje kako bi se zabavili i da su time vrlo često "zlostavljali" Alfonsa.



Sem Sandre Bulok, Džordža Klunija, Alfonsa Kuarona i ostale ekipe koja je radila na filmu, njujorškoj premijeri prisustvovala je i sve popularnija mlada glumica koja se proslavila ulogom Hermione u serijalu fimova o Hariju Poteru - Ema Votson, koja je takođe pokazala zavidnu figuru noseći belu haljinu.

Na njujorškoj premijeri oskarovci Sandra i Kluni, kao i producent i ko-scenarista filma Alfonso Kuaron ponosno su pozirali na crvenom tepihu, što možete pogledati i u galeriji fotografija.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>