Svet

Region

Bruk Šilds o razvodu: Andre Agasi mi je rekao da budem srećna što nemamo decu! (Video)

Zvezda "Plave lagune" Bruk Šilds pričala je o svom razvodu od  Andrea Agasija, te otkrila da joj je teniser tokom brakorazvodne parnice poručio da joj se posrećilo što nemaju decu, inače ne bi tako lako prošla.

Bruk Šilds o razvodu: Andre Agasi mi je rekao da budem srećna što nemamo decu! (Video)



"Moj razvod je prošao relativno brzo i lako, ali interesantno je da mi je bivši muž tada rekao "Budi srećna što nemamo decu, inače ti ne bih toliko olakšao". I eto, u tome leži razlog zašto više nisam u svemu tome", bila je iskrena Bruk Šilds.

Popularna glumica i slavni teniser venčali su se 1997. godine, a razveli samo dve godine kasnije. U to vreme, objavili su da su u dobrim odnosima i da osećaju veliku ljubav i poštovanje jedno prema drugom.

Međutim, kada je Agasi napisao svoju autobiografiju 2009. godine, i nije imao puno toga lepog da kaže o svojoj bivšoj supruzi Bruk Šilds. "Na dan venčanja imao sam misli u glavi kakve ne bi trebalo da ima nijedan mladoženja... Poželeo sam da sam imao kakvog lažnog mladoženju koji bi zauzeo moje mesto", iskreno je napisao Agasi.

Pošto je autobiografska knjiga slavnog tenisera izazvala veliku pažnju javnosti, osobito onaj deo koji se odnosio na brak sa glumicom, Agasi je objavio da je sve što je izneo u knjizi dobilo odobrenje od Šildsove. To je Bruk oštro opovrgla. "Naravno da ne bi promenio nijedan deo svoje autobiografije koji se nije poklapao sa mojim sećanjem, stoga sam se zapitala zašto uošte da je i čitam pre objavljivanja", rekla je 48-ogodišnja glumica.

Bruk Šilds je sada udata za Krisa Henčija sa kojim ima dvoje dece, dok je njen bivši muž Agasi oženio svoju koleginicu teniserku Štefi Graf, sa kojom takođe ima dvoje dece.



Autor: T.I.
Foto: Rex Features

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>