Region

Svet

Dragana Mirković o karijeri i porodici u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

Ivan Ivanović ugostio je mnoge regionalne i strane zvezde u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a na red je došla i jedna od najpopularnijih pevačica u regionu Dragana Mirković.

Dragana Mirković o karijeri i porodici u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem



Ovog petka Ivan će ugostiti Draganu Mirković, a gledaoci jedne od najgledanijih emisija na televiziji "Prva" imaće priliku da čuju šta će sve Dragana reći o svojim fanovima, životu u Beču i sticanju slave, kao i porodici. Pevačica će se osvrnuti i na početke karijere pa će govoriti i o njenim usponima i  prvim koracima u svetu muzike.

Sem što je jedna od najpopularnijih pevačica pred balkanskom publikom, Dragana je od nedavno i koleginica Ivana Ivanovića. Njih dvoje su se zajedno našli u žiriju takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", zajedno sa Katarinom Radivojević i Marijom Mihajlović.

Veče sa Ivanom Ivanonićem emituje se svakog petka sa početkom u 21:15h, a već sledećeg dana sa početkom u 21h na televiziji "Prva" emotivoće se prvi put domaća verzija muzičkog šoa "Tvoje lice zvuči poznato" gde ćemo opet gledati Ivana i Draganu, kao i brojna poznata lica sa domaće estrade.

Autor: M.P.
Foto: TV Prva,Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>