Region

Svet

Region

Tamara Dragičević uz holivudske zvezde u filmu o Nikoli Tesli

Tamara Dragičević bi trebalo da zaigra u novom filmu o Nikoli Tesli. U ostvarenju reditelja Džona Milijusa mlada glumica će tumačiti lik Marice, najmlađe sestre čuvenog naučnika.

Tamara Dragičević uz holivudske zvezde u filmu o Nikoli Tesli



"Na kastingu sam probala scene sa Di Krupskim iz Rusije koji će igrati mladog Teslu. Posle dve-tri nedelje su me pozvali producenti i rekli da sam dobila ulogu", kaže 24-godišnja Tamara poznata po ulozi u filmu "Montevideo, Bog te video" i serijama "Vojna akademija", "Miris kiše na Balkanu" i drugim.

Prema rečima Rake Marića, čija produkcijska kuća "Music star production" učestvuje u radu na filmu sa budžetom od 14 miliona dolara, oca Nikole Tesle mogao bi da igra Rade Šerbedžija.

"Mi ćemo se baviti organizacionim poslovima vezanim za snimanja u Srbiji i Bosni. Razgovarao sam sa Šerbedžijom koji je dao je načelni pristanak za film", otkriva Marić.

Ulogu Tesle iz starijih dana trebalo bi da igra Geri Oldman. Mila Jovović bi trebalo da igra Ruskinju koja započinje romansu sa naučnikom, a uloga Nemice Ele Portman, u koju se Tesla zaljubljuje, pripala je Sonji Kerol.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>