Svet

Region

Bivšu modelsicu Sandru Meljničenko čuva sto telohranitelja

Sandra Meljničenko, supruga prebogatog ruskog tajkuna Andreja, strahuje za svoje bogatstvo, te svi posetioci njihovog doma potpisuju poseban ugovor kojim se obavezuju da nikome neće otkriti lokaciju vile.

Bivšu modelsicu Sandru Meljničenko čuva sto telohranitelja



Naime, prema pisanju "Informera", ruska snajka Sandra Meljničenko živi u stalnom strahu da će neko oteti njenu ćerku Taru ili ukrasti skupu kolekciju umetničkih dela koju je lično bivša modelsica sakupila. Zbog toga su Meljničenkovi angažovali preko stotinu radnika obezbeđenja, dok se lokacija porodične vile u Moskvi čuva u najvećoj tajnosti.

"U Rusiji je poznato da je Sandra skupila impozantnu kolekciju umetničkih dela vrednih desetine miliona evra. Plaši se da bi lopovi mogli da ukradu njenu kolekciju, pošto je jedan deo vile pretvorila u pravi muzej. Takođe, živi i u stalnom strahu da će neko oteti Andrejevu i njenu ćerku Taru. Zbog toga, posluga, obezbeđenje, dizajneri, svi koji provire u raskošnu vilu potpisuju ugovor po kojem se obavezuju da neće otkrivati lokaciju vile! Poslednjih godina je ubijeno nekoliko ruskih oligarha, pa Sandra strahuje za Andrejev život", kaže izvor blizak porodici Sandre Meljničenko, i dodaje da njen život nije nimalo lak.

"Mada svi misle da Sandra uživa, nije baš tako. Njihova služba obezbeđenja ukupno broji oko 100 ljudi! Tu nevidljivu armiju čine profesionalci, među kojima nema ni Rusa ni Srba. Mnogi komentarišu kako ona nikada nije nasmejana na fotografijama, ali to i ne čudi, pošto živi u stalnoj paranoji", zaključuje prijatelj Sandrine porodice.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: dailymail.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>