Svet

Region

Super roditelji: Anđelina Džoli i Bred Pit sa decom u zabavnim parkovima (Foto)

Iako razdvojeni jer na potpuno različitim krajevima planete snimaju nove filmove, omiljeni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit ne zapostavljaju ni svoje roditeljske dužnosti.

Super roditelji: Anđelina Džoli i Bred Pit sa decom u zabavnim parkovima (Foto)



Anđelina Džoli trenutno boravi u Sidneju gde će narednih sedam meseci nakon dvostruke mastektomije raditi na svom drugom po redu rediteljskom poduhvatu, filmu "Unbroken". U Sidneju joj se nije pridružio i njen partner Bred Pit, s obzirom da u Londonu radi na svom novom filmu. Ali, iako u poslu do guše, ovaj glumački par nikako ne zapostavlja svoje šestoro dece.

"Neću samo režirati film, već ću i čuvati decu", rekla je Anđelina koja nije želela da decu ostavlja samu u Francuskoj sa dadiljama, pa ih je povela sa sobom. Tako je tridesetosmogodišnja dobitnica Oskara u više navrata po Sidneju viđena kako provodi vreme sa svojim mališanima, nastojeći da ih što više animira. Poslednji put paparaci su je uhvatili proteklog vikenda, i to u Velikom moskovskom cirkusu sa Zaharom, Šilou i Paksom. Njihovi izrazi lica na fotografiji dovoljno govore o tome koliko su uživali u cirkuskoj predstavi.


Foto: L1Kirby

Na drugoj strani planete, u Engleskoj, gde snima novi film "Fury", holivudski lepotan Bred Pit takođe nastoji da što više vremena provodi sa svojom decom. Naime, Pit je primećen kako sa blizancima Noksom i Vivijen uživa u Legolendu u Vindsoru. Odlučio je da slobodan dan provede sa četvorogodišnjim blizancima u zabavnom parku u kojem su likovi omiljenih dečjih bajki izrađeni od lego kocaka.


Foto: L1Kirby

Holivudski glumac je iznenadio sve posetioce zabavnog parka, kada je u subotu sa svojim mališanima naprosto ušetao u Legolend i kao svi ostali posetioci uredno čekao u redovima za vožnju piratskim brodom i raznorazne druga animacije.

Autor: M.P.
Foto naslovna: AKM Images/GSI Media

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>