Region

Svet

Venčali se Danijel i Jovana Alibabić! (Foto)

Mladi par sa Farme Danijel Alibabić i Jovana Nikolić koja je sada već uzela pevačevo prezime venčali su se danas u Podgorici.

Venčali se Danijel i Jovana Alibabić! (Foto)



Nekoliko meseci nakon što su vezu započeli na Farmi, pokazali su svima koji su sumnjali da se "vole samo radi medijske pažnje" da je njihova ljubav prava i da je istrajala i nakon rijalitija. Svoju ljubav krunisali su brakom, a svadba je organizovana u Podgorici u luksuznom restoranu sa bazenom.



Jovani je, kako je i najavljeno, kumovala pevačica Daria Stanojević, prijateljica sa Farme koja je dobila sve komplimente za svoj izgled i stajling.



Sem Darije, svadbi je prisustvovalo još mnogo farmera iz prošle sezone koji su se lepo družili sa tek venčanim Danijelom i Jovanom, a među njima su bili i Filip Mitrović, Sulejman Memo Haljevac, kao i Ljuba Pantović.



Ljuba je razvila pravo prijateljstvo sa ovim parom i često sa njima provodila vreme. Sa njima je letovala u Crnoj Gori gde su ona i Jovana uživale u sunčanju i kupanju, a pred samu svadbu prisustvovala je i momačkoj i devojačkoj večeri.



Jovani i Danijelu ovo je najsrećniji dan, što je pevač i potvrdio napisavši na Fejsbuku: "Sve je spremno, najsrećniji sam!", a naša redakcija ovim putem Jovani i Danijelu upućuje iskrene čestitke.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>