Svet

Region

Ratni veteran nije imao pojma ko je Bred Pit!

Britanski ratni veteran Piter Komfort, koji je pozvan na snimanje novog filma Breda Pita "Fury", oduševio je holivudsku zvezdu priznanjem da nije imao pojma ko je on!

Ratni veteran nije imao pojma ko je Bred Pit!



Heroj Drugog svetskog rata i biši tenkista prisustvovao je snimanju filma o ovom istorijskom razdoblju, jer je glavni glumac Bred Pit želeo da iz prve ruke sazna kako je to bilo nalaziti se unutar čuvenog tenka Šerman.

Kada je pristigao na set, Komfort je priznao da do prošle noći nikad nije čuo za slavnog holivudskog glumca, te je morao da ga potraži na Guglu. To je izazvalo salve smeha i oduševljenja svih prisutnih, naročito kod samog Pita za kojeg je ratni veteran rekao da je izuzetno prijatan i šarmantan. Takođe je objasnio da ga je lično Bred Pit telefonom pozvao da dođe na snimanje, i ubedio ga, iako baš i ne voli da se priseća tog razdoblja svog života.

Inače, Komfort je poslednji preživeli od Kraljevskih husara, a tenkovskoj jedinici se pridružio kao dvadesetjednogodišnjak. Učestvovao je u čuvenom Danu D i savezničkom iskrcavanju na Normandiju 6. juna 1944. godine, kada je u amfibijskom tenku Šerman doplovio do plaže Svord.

Premijera novog Pitovog filma očekuje se u novembru iduće godine, a pozvan je naravno i ratni heroj Piter Komfort.

Autor. M.P.
Foto: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus


>