Region

Svet

Goga Sekulić svekrvi u inat: Insistira od suda da joj se vrati televizor!

Pevačica Goga Sekulić juče je u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, pokrenutog na njen zahtev, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.

Goga Sekulić svekrvi u inat: Insistira od suda da joj se vrati televizor!Ipak, predmet ostavine nisu sve pokretnosti, tako da Goga preko suda potražuje veliki
Goga Sekulić i majka Igora Ramovića se nisu pojavile na sudu
plazma televizor Sony i još nekoliko vrednih svadbenih poklona. U inat svekrvi Zorici Terzin, koja ju je izbacila iz stana promenivši bravu u njenom odsustvu, pevačica insistira na tome da joj se vrati sve što je uložila u stan.

"Goga je sa svedocima na sudu izjavila da je odmah po preseljenju kod Igora 2012. godine počela da ulaže svoj novac u stan. Zamenili su ulazna vrata, skoro sav nameštaj i kompletno renovirali stan. Najvredniji je televizor koji je Goga platila 1.500 evra, a onda i stoni sat, jedna figura, umetničke slike i još nekoliko svadbenih poklona"otkriva izvor "Blica" iz suda.

Pošto je saslušao pevačicu, sudija je naložio da se pošalju pozivi Ramovićevoj deci,
Svekrva Goge Sekulić prodala burme!
koja su pored Goge jedini naslednici njegove imovine. Istakao je da je iz novina saznao da Igor ima dvoje dece.

Goga je juče izgledala loše i kada smo je pozvali, nije želela da komentariše sudske procese i vrlo nervozno je rekla: "Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živela. Želim da se što pre vratim u normalan život".

Zorica Terzin je sudu u Ustaničkoj pre nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vereničke burme prodala, jer joj je u to vreme bolesni sin tako rekao. Pevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njoj Terzinova odmah posle smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: D. Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>