Region

Svet

Prvi detalji veridbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić: Helikopterom do luksuznog hotela u Francuskoj

Novak Đoković i Jelena Ristić verili su se juče posle osam godina veze, a prvi teniser sveta pripremio je svojoj izabranici romantičnu veridbu.

Prvi detalji veridbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić: Helikopterom do luksuznog hotela u Francuskoj



Jelena Ristić pokazala verenički prsten (Foto)
Jelena i Novak odlučili su da svoju epsku ljubav krunišu brakom. Iako su pokušali da detalje same veridbe sačuvaju od javnosti, Nole i Jelena su jedan od omiljenih parova pa nije lako suzbiti interesovanje fanova, a i medija.

Tako su procurile informacije da se budući supružnici nisu verili u Monte Karlu već u Francuskoj. Najvažnije pitanje Novak je Jeleni postavio nakon što ju je helikopterom odveo u Provansu u Francuskoj, gde su boravili u luksuznom hotelu "Couvent des Minimes", početkom ove nedelje.

Par je proveo noć u ovom hotelu sa pet zvezdica, a zatim su se uputili u prodavnicu nakita u svom gradu kako bi izabrali prsten.

Svoju veridbu Novak i Jelena objavili su na društvenim mrežama gde su oboje rekli da su presrećni i da se polako navikavaju na to da će jednom drugom postati bračni partneri. Jelena se zahvalila svima na lepim željama, kao i Nole koji je napisao: "Upoznajte moju verenicu i buduću suprugu. Presrećan sam! Hvala vam na predivnim željama".

Autor: M.P.
Foto: tennisnow.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>