Region

Svet

Novak Đoković: Navikavam se da Jelenu zovem budućom ženom, presrećni smo!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da je verio dugogodišnju devojku Jelenu Ristić i da sledeće godine planiraju da se venčaju.

Novak Đoković: Navikavam se da Jelenu zovem budućom ženom, presrećni smo!



Novak Đoković i Jelena Ristić se verili, uskoro venčanje! (Foto)
"Od sada ću Jelenu svima da predstavljam kao svoju verenicu i buduću ženu. Počinje navikavanje, slatke muke. Presrećni smo!", napisao je Djoković na društvenim mrežama.

Novak i Jelena su pre veridbe bili osam godina zajedno, a očekuje se da venčanje bude krajem 2014. godine. Dijana Đoković, mama Novaka Đokovića potvrdila je ovu vest. "Jeste, verili su se, i to je sve što vam mogu reći. Želim im svu sreću, ne mogu ništa više da govorim u njihovo ime", rekla je kratko Dijana Đoković, za "Pulsonline".

Jednom prilikom Nole je izjavio da je Jelena ljubav njegovog života. "Iskrenost je ono što me je oduševilo kod nje i što me i danas čini zadovoljnim i voljenim. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka devojka. Rodžer Federer je popravio igru i psihološku stabilnost kada se oženio Miroslavom Vavrinec, pa se i ja vodim time", rekao je Đoković jednom prilikom.

Svetskog broja jedan, koji je u ponedeljak proslavio 100. nedelju na vrhu ATP liste, u periodu od 30. septembra do 13. oktobra očekuje odbrana dva trofeja u Kini. Đoković će prvo učestvovati na turniru u Pekingu, gde je slavio u sva tri dosadašnja nastupa (2009, 2010, 2012), a zatim sledi masters u Šangaju na kojem je prošle godine osvojio titulu savladavši u finalu Britanca Endija Mareja.

Autor: M.P.
izvor: 24sata,Tanjug
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>