Region

Svet

Rada Manojlović: Između mene i Milana nikada neće biti zle krvi!

Atraktivna folk pevačica Radmila Rada Manojlović prokomentarisala je odnos sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem i naglasila da su ostali u korektnim odnosima nakon raskida.

Rada Manojlović: Između mene i Milana nikada neće biti zle krvi!Rada i Milan su raskinuli prošle godine i bio je to medijski vrlo propraćen raskid, a sada posle godinu dana kada su se strasti stišale i spekulacije svele na minimum ni Radi ni Milanu više nije teško da o svemu ovome govore.

Tako je pevačica u "Ekskluzivu" izjavila da su njihovi odnosi sasvim normalni i da među njima nikada neće biti mržnje i "zle krvi".

"Milan i ja smo mnogo toga prošli zajedno i, posle svega, sada je najbitnije da nismo nikada bili i nikad nećemo biti neprijatelji, niti će među nama biti negativne energije i zle krvi u smilu da se svetimo jedno drugom i jedno drugome nešto smeštamo", rekla je Rada i dodala da čak i kad im je bilo najteže njih dvoje nisu vodili medijsku "anti-kampanju" jedno protiv drugog, pa nema potrebe za time ni sada.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>