Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić se verili, uskoro venčanje! (Foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić, verili su se juče nakon osmogodišnje veze i tako napravili poslednji korak pred sudbonosno da.

Novak Đoković i Jelena Ristić se verili, uskoro venčanje! (Foto)



Nakon ljubavi koja traje već osam godina, a koja je sada podignuta na sledeći nivo, Noleta i Jelenu čeka još samo formalnost oko zakazivanja venčanja, pa da stanu na ludi kamen.

Jelena je u julu potvrdila da je sa Novakom razgovarala o svadbi i da je to, kao i osnivanje porodice, prirodni tok stvari.

"Pričali smo o venčanju. To je prirodan redosled stvari. Naša uzajamna osećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali decu, ona će naslediti odlične gene s oobe strane jer se, eto, i moja majka profesionalno bavila rukometom", rekla je tada Jelena.

Sudeći po Novakovoj izjavi, naš najbolji teniser kreće se Federerovim stopama. "Rodžer je popravio igru i poboljšao psihičku snagu kada se oženio Mirkom Vavrinac. Zato i ja planiram da krenem tim putem", rekao je Đoković.

Venčanje ne treba očekivati pre završetka sezone, u kojoj će svetski broj jedan voditi veliku borbu sa Rafaelom Nadalom za vodeću poziciju na ATP listi.



Autor: B.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Facebook/djokovic.official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>