Region

Svet

Otac Aleksandre Stojković Džidže: Ponosan sam na ponašanje moje ćerke na Farmi!

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac kaže da nema razloga da se stidi zbog ponašanja svoje ćerke na Farmi.

Otac Aleksandre Stojković Džidže: Ponosan sam na ponašanje moje ćerke na Farmi!



"Džidža se pokazala u pravom svetlu i ja sam ponosan. Ona je pokazala da se ne svađa, što je potrebno za Farmu, ona se ne skida, što je potrebno za Farmu, ona ne pravi skandale, što je potrebno za Farmu, i ne radi nikakve gadosti.

Moram priznati da ja nisam bio za tu varijantu da ona ulazi u rijaliti, ali je ona opravdala naše ulaganje u nju i pokazala je kućno vaspitanje. Ne da se isprovocirati i kada kaže, svaka joj je na mestu", prokomentarisao je Stojković.

On je naveo neke dobre stvari od ovog rijalitija. "Dobro je što je naučila da pere sudove jer je kod kuće bila zaštićena princeza. Sada kada je budem udavao moći ću da kažem da zna da pere patos, da zna da pere sudove i da zna da meša pekmez", otkrio je kompozitor.

Smeta mu potenciranje priče o Mikiju Đuričiću i Džidži. "Smeta mi što me pitaju za Mikija i Džidžu. Šta mene briga što se ona sviđa Mikiju. Ona se sviđa i mnogim drugim momcima sigurno. Meni je važno ko se to njoj sviđa. Meni je Miki simpatičan momak, ali to što ona njemu sviđa, to me ne zanima", izjavio je Bosanac.

Farmerkin tata je naveo da bi više voleo da se priča o tome koji su razlozi da Džidža uđe na Farmu, o tome koja je ona godina studija ili o tome da ona snima duet sa Halidom Bešlićem, a ne o tome kome se ona sviđa. On ne vidi zeta na Farmi jer ne želi da mu zet bude neko sa Farme već da on ima daleko veće ambicije za svoju ćerku, a za najboljeg učesnika u rijalitiju izdvojio je kravu jer ona daje hranu farmerima.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>