Region

Svet

Guarana Foam Fest 2013: Penušava premijera nove pesme Emila Lazarija! (Foto)

Popularni rumunski di džej Emil Lazarija nastupiće večeras u Kombank areni, odnosno na petom po redu Guarana Foam festu koji počinje u 20 časova.

Guarana Foam Fest 2013: Penušava premijera nove pesme Emila Lazarija! (Foto)Lazarija je za beogradsku publiku pripremio svetsku premijeru pesme "Free to feel love", za koju kaže da će nadmašiti popularnost mega hitova "Loca por tu boca", "Guantanamera", "Fiesta" i "Tu amor".

"Drago mi je što će premijera biti baš u Beogradu, odnosno na Guarana Foam festu. Od više kolega sam čuo priče o tom festivalu, i drago mi je što sam ove godine i sam deo priče. Sve u svemu, mislim da sam napravio pravu stvar", kaže Lazarija.Inače, Emil će nastupiti rame uz rame sa grčkim kolegom Pantelisom, a pridružiće im se i Geo Da Silva, kao i brojna druga imena iz sveta haus muzike. Publika će putem lajv strima, uživo pratiti i nastup Rodžera Sančeza.

Kapije Kombank arene otvaraju se u 20 časova, festival će trajati do 8 časova ujutru, a karte se još uvek mogu nabaviti po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>