Region

Svet

Nova šema TV Prva: Novi kanal Prva plus, domaće serije i imitacije poznatih (Foto)

Televizija "Prva" predstavila je novu programsku šemu u kojoj publiku očekuje bezbroj iznenađenja, što novih domaćih serija, što filmova, novi kablovski kanal Prva plus, a producenti trelevizije velike nade polažu u projekat "Tvoje lice zvuči poznato".

Nova šema TV Prva: Novi kanal Prva plus, domaće serije i imitacije poznatih (Foto)



Za mnogobrojne predstavnike medija i prijatelje, "Prva" je organizovala promociju u ekskluzivnom hotelu u Pržnu u Crnoj Gori. Direktor "Prve" Dragan Nenadović najavio je početak uzbudljive jeseni. "Nadam se da ćemo opravdati očekivanja gledalaca, to nam je najvažnije, a zaista verujemo u program koji smo pripremili za novu sezonu", rekao je Nenadović.



Najavljeni su noviteti koji će biti od značaja regionalnom razvoju "Prve". Od oktobra se pokreće kablovska televizija "Prva plus", koja će gledaocima ponuditi odličan filmski i serijski program.

Ove sezone, gledaoci mogu da očekuju veliki broj domaćih serija i filmova, a pojačanje voditeljskom timu ove televizije biće Ruška Jakić, Danka Novović i Branka Vučković. Iako je Ruška nedavno demantovala ovu informaciju, izgleda da se ipak predomislila.



"Godinama sam razmišljala kako će da izgleda moj povratak na scenu. Nisam ni mogla da zamislim da će biti u ovako fantastičnom društvu. Vreme je da žene od iskustva pomognu malo ovoj mladoj generaciji, biće to fantastična emisija", izjavila je Ruška Jakić.

Sjajnu atmosferu upotpunili su pevači Prvog glasa Srbije Mirna, Saška, Sara i Nevena, uz čije glasove su uživali brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore, kao i mnoge poznate ličnosti: Vlado Georgiev, Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Saša Milošević Mare, Anđelka Prpić, Lena Bogdanović i drugi.





Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Promo/TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>