Region

Svet

Vladimir Stojković i Dejana raskinuli zbog Bojane! Manekenka vraća istom merom!

Stara ljubav zaborava nema - ovako bi mogla da se opiše situacija Vladimira Stojkovića, koga je ostavila devojka Dejana Živković kada je čula da je golman na splavu poručio pesmu koju je navodno posvetio bivšoj supruzi Bojani.

Vladimir Stojković i Dejana raskinuli zbog Bojane! Manekenka vraća istom merom!Naime, kako "Alo" saznaje, Vladimir je u prošli petak, nakon utakmice Srbija-Hrvatska, izašao na splav River kako bi se proveo sa društvom i specijalno za njega je bila naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam". Dok se on veselio uz ovu pesmu, mnogi su komentarisali da svaka reč opisuje njegovu i Bojaninu situaciju. To je bio jedan od razloga da se njegova devojka naljuti na njega i da se posvađaju.

"Na početku su non-stop bili zajedno, a onda su počeli da navode da se ne viđaju zbog poslovnih obaveza, da bi se sve češće dešavala situacija da on izađe sa svojim društvom, a onda Dejana posle nekoliko dana sa svojim društvom. Prestali su i na društvenim mrežama da ispoljavaju emocije, što su ranije radili vrlo često. Kako sam čuo, glavni razlog za svađu je to što je Dejana pročitala u novinama da je Stojke naručio pesmu koja ga podseća na Bojanu, a zatim su joj to potvrdili ljudi koji su te večeri bili na splavu. Nju je to naljutilo, napala ga je i došlo je do svađe, a kako su oboje tvrdoglavi, ni ona ni on neće prvi da popuste. On je potvrdio da je pesma "Imam ljubav, ali kome da je dam" bila naručena za njega, ali da je nije posvetio bivšoj ženi", priča nam izvor koji je upućen u priču između sportiste i manekenke i dodaje da je Živkovićeva u subotu bila na Riveru bez Vladimira i da se nije ponašala kao zauzeta devojka.

"Ona se u subotu pojavila na splavu, gde je bila sa dve drugarice, a zatim su se u njenom društvu našli i Veljko Ražnatović i još neki muškarci. Ona je sve vreme đuskala, bila je baš raspoložena, a povremeno je preskakala iz separea u kojem je sedela u separe u kojem je sedeo jedan dečko sa kojim je ona celu noć flertovala, pa mu je čak nekoliko puta i pevušila naočigled svih. Posle ove situacije, skoro da sam siguran da se nisu pomirili", završava naš izvor.

Poslednja fotografija Vladimira i Dejane nastala je pre više od nedelju dana, a kako bismo proverili informacije, pokušali smo da kontaktiramo s golmanom, koji je do zaključenja broja ostao nedostupan.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>