Region

Svet

Bojana Rajić: Niko me ne finansira, sama sam uložila sva sredstva!

Bojana Rajić (ex Stojković) otvara butik sa ekskluzivnom garderobom i nakitom u centru grada, a da pokrene sopstveni biznis pomogao joj je Branislav Đurđević, s kojim je izvesno vreme u vezi.

Bojana Rajić: Niko me ne finansira, sama sam uložila sva sredstva!"Bojana je još pre dve godine želela da pokrene svoju modnu liniju, ali zbog obaveza oko sina Lava, koji je tada bio beba, nije imala vremena da se tome posveti. Želela je da sve bude savršeno kada do toga dođe. Tada je, naravno, računala na finansijsku
Bojana Rajić samostalna žena: Pokreće sopstveni biznis
podršku supruga Vladimira Stojkovića", kaže izvor blizak manekenki.

Ideju tada nije realizovala, ali sad je na korak od ispunjenja svoje davnašnje želje. Ona će ući u modni biznis, ali neće dizajnirati, već će prodavati garderobu s potpisom slavnih dizajnera. U svemu ovome ima nesebičnu podršku i pomoć dečka Branislava Đurđevića, jednog od direktora u Elektromreži Srbije.

"Sad, kad se razvodi od Stojketa, Bojana hoće da ispuni ambicije i pokrene sopstveni biznis, a u tome joj pomaže partner, koji joj pruža finansijsku podršku. Ona je uložila deo novca, dok je drugi deo obezbedio Đurđević. Rajićeva uveliko radi na pripremama za otvaranje, koje će biti uskoro. Sređuje se prostor, nabavljaju se modeli i sve se polako privodi kraju."

"Sama ulažem novac u butik, niko me ne finansira. Pre tri nedelje sam bila u Švajcarskoj da podignem kredit. Sestra i zet su mi žiranti. Uželela sam se rada, a ovo hoću da izguram sama, bez ičije pomoći. Sva sredstva sama sam uložila. Ovaj projekat mi je veoma važan i želim sve sama da finansiram", kaže Bojana.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>