Region

Svet

Dženan Lončarević: Spreman sam za nove hitove!

Koncertom koji je, pred oko 3.000 ljudi, održao u Nišu, Dženan Lončarević je potvrdio status jednog od trenutno najpopularnijih pevača domaće muzičke scene.

Dženan Lončarević: Spreman sam za nove hitove!



Koncert na Letnjoj pozornici Niške tvrđave trajao je bezmalo tri sata, a pevač je, pored aktuelnih, publiku podsetio i na ranije hitove koji su, poput pesme "Nikome ni reč", i dalje mnogima omiljeni.

"Ovo mi je bio prvi veliki koncert u Nišu i to upravo na mestu koje je samo po sebi fantastično", priča Dženan.

"Niška tvrđava je zaista posebna i koncert u tom ambijentu je doživljaj sam po sebi. Nišlije su sjajni domaćini i drago mi je da smo mogli da im se odužimo onako kako najbolje znamo, a to je pesmom."

Dženan kaže da je iznenađen što su karte za koncert bile rasprodate već nekoliko dana pre koncerta, što ga je publika dočekala ovacijama i nekoliko puta vraćala na bis.

"Potrudili smo se da budemo na visini zadatka i moram, od sveg srca, da se zahvalim mom bendu, menadžeru Saletu Obradoviću i čitavoj ekipi koja nam je pomogla da koncert organizujemo i, naravno, izvedemo onako kako dolikuje."

Pevač je leto proveo radno, uglavnom u Crnoj Gori, gde je imao izuzetno uspešnu turneju, ali je, dodaje, uspeo i da se odmori i pripremi za sezonu koja je pred njim.

"Sve smo spojili u jedno, i rad i odmor, što nije teško kad se baviš poslom koji voliš", kaže Dženan. "Važno je da smo, uz koncerte, imali vremena i da lepo “napunimo baterije”, tako da smo potpuno spremni za nove poduhvate i hitove."

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>